Noutati

SAV Integrated Systems susţine activităţile de ecologizare la Padina Fest 2011!

Bucureşti, 01 August 2011

În spiritul implicării în viaţa comunităţii şi urmând linia strategica a companiei de incurajare a produselor verzi şi de protejare a mediului înconjurător reprezentanţii SAV Integrated Systems au decis implicarea activă în susţinerea activităţilor de ecologizare.

Cu ocazia Padina Fest, festival ce se va desfăşura în perioada 03 - 07 August 2011, compania a acordat suport pentru organizarea şi susţinerea financiară a evenimentului.

Gazda festivalului va fi Platoul Padina, din munţii Bucegi. Timp de cinci zile iubitorii de muzică rock şi folk se pot bucura de diferite sporturi montane, de lecţii de educaţie montană şi ecologica, dar şi de programe artistice cum ar fi filmele de la TIFF şi concerte folk şi rock.

„Susţinerea acordată echipei Padina Fest este mai mult decât un parteneriat. Angajaţii noştri vor fi acolo, vor participa la activităţi. Noi vom fi acolo deoarece credem în implicare activă, în protejarea mediului înconjurător, iar echipa de la Padina Fest ne-a arătat că poltica eco poate atinge cele mai diverse forme de manifestare", declară Sebastian Voican, Managing Partner al companiei SAV Integrated Systems.

Padina Fest este gândit să ofere tuturor participanţilor activităţi diverse într-un mediu natural, avînd ca obiectiv promovarea munţilor Bucegi şi a turismului montan.  Este primul festival la peste 1.499 m altitudine care are printre obiective şi conservarea mediului înconjurător şi promovarea educaţiei montane şi ecologice. La ediţia trecută una dintre cele mai importante acţiuni a fost ecologizarea platoului, unde echipa Mai Mult Verde a ajutat la strângerea a peste 11 mc de deşeuri. Pentru anul acesta este prevăzută extinderea activităţilor de ecologizare.

SAV Integrated Systems este o companie infiintata din dorinta unui inginer electronist si a unui economist de a oferi solutii inovatoare in domeniul audio-vizualului, design-ului, distributiei, instalarii si mentinerii sistemelor de siguranta. SAV Integrated Systems este o firma cu capital integral romanesc, infiintata in anul 2007, in Bucuresti. In Mai 2008, un alt inginer electronist s-a alaturat echipei, iar in momentul de fata aceasta numara 36 de specialisti si are, prin parteneri acreditati, acoperire la nivel national: Timisoara, Cluj-Napoca, Baia Mare, Bacau, Iasi, Suceava, Ramnicu Valcea, Constanta si Braila. Cresterea numarului de membri ai echipei a determinat si schimbarea sediului, la finalul anului 2008, iar noul sediu al companiei a fost stabilit in Conect Business Park Bucuresti.

 

 

In termeni specifici compania furnizeaza servicii de proiectare, livrare, instalare, service si mentenanta pentru : Sisteme de detectie si alarmare la incendiu, Sisteme de detectie si alarmare la efractie, Sisteme de control acces, Sisteme protectie perimetrala, Sisteme de supraveghere video(IP/analogic), Integrare sisteme de securitate (inclusiv platforme software), Sisteme de protectie activa marfa (EAS), Sisteme integrate audio-video, Sisteme integrate voce-date.

Atestarea de catre autoritatile competente a standardelor de desfasurare ale activitatii companiei rezida in certificarile obtinute: Emise de ISO (International Organization for Standardization) pentru intreaga activitate desfasurata de catre companie - ISO 9001/14001/27001 si OHSAS 18001, Emise de IGSU (Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta) - Pentru partea de securitate - Certificat de atestare pentru proiectarea sistemelor si instalatiilor de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu;- Certificat de atestare pentru instalare a sistemelor si instalatiilor de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu;  Certificare de atestare pentru efectuare lucrarile de proiectare a sistemelor si instalatiilor de limitare si stingere a incendiilor; Emise de IGP-SPOP (Inspectoratul General al Politiei - SPOP) - Licenta pentru efectuarea de activitati de instalare sisteme de alarmare impotriva efractiei, intretinere sisteme de alarmare impotriva efractiei, proiectare sisteme de alarmare impotriva efractiei.

Printre clientii companiei se numara Vodafone Romania, Lidl, Lukoil Romania, Adevarul Holding, Elmec Romania, Intersport, Badea Clifford Chance, BAT Romania, Vincon Vrancea, Samson, Pfizer, Raiffeisen Bank, Rosegur Roche.

Solutii

Newsletter