Noutati

SAV Integrated Systems anunta Telefoanele de Conferinta Revolabs FLX™

SAV Integrated Systems prezinta Conferinta telefonica, EVOLUATA

SAV Integrated Systems anunta Telefoanele de Conferinta Revolabs FLXTM

Calitate superioara a sunetului si design inovativ pentru sali de conferinta de dimensiuni mici si medii, birouri executive si spatii SoHo (Small Office Home Office).

Bucuresti, 27 Iunie 2011-  SAV Integrated Systems prezinta Revolabs FLXTM, un telefon de conferinta fara fir realizat special pentru sali de conferinta de dimensiuni mici si medii, birouri executive si spatii SoHo. Revolabs FLXTM are la baza tehnologia revolutionara Revolabs audio fara fir care a oferit de-a lungul timpului calitate superioara a sunetului pentru conferinte audio si video in sali de conferinte si sali de consiliu de mari dimensiuni. Acum, conferintele telefonice din birourile de mici dimensiuni, comunicatiile din birourile executive si cele din birourile de acasa pot beneficia de aceasta performanta audio superioara fara fir la un pret accesibil.

"Revolabs FLX redefineste categoria de produs telefon cu speaker pentru conferinte" declara Ira M.Weinstein, senior analyst si partener la Wainhouse Research. "Mixul dintre operarea fara fir, calitatea superioara audio in banda larga, criptarea 128 biti, Bluetooth integrat si suport atat pentru analog cat si pentru IP fac FLX demn de luat in calcul de catre companiile mici, medii si mari."

 

"Suntem incantati sa putem oferi tehnologia noastra superioara audio fara fir salilor de conferinta de dimensiuni mici si medii cu noul nostru sistem Revolabs FLX. Toate microfoanele si difuzoarele noastre FLX suporta semnal audio de banda larga (80-11000 Hz), furnizand sunet natural in toate spatiile", spune JP Carney, COO Revolabs. "Acesta este un avantaj imens pentru companiile care cauta sa isi sporeasca comunicatiile unificate si stategia de colaborare."

 

Revolabs FLX fara fir nu mai este conceput ca un telefon clasic cu o singura componenta, ci a evoluat la un telefon destinat conferintelor, cu mai multe componente distincte, oferind utilizatorilor libertate fara precedent in ceea ce priveste amplasarea si accesibilitatea difuzorului, a microfonului si a tastaturii.

 

Prin lansarea Revolabs FLX, Revolabs isi completeaza oferta de comunicatii unificate pentru intreaga companie. Solutiile xTag ofera premier audio pentru spatiile de lucru cu PC-uri, Revolabs FLX furnizand in prezent solutia pentru cele mai utilizate sali de conferinta dintr-o companie- salile de conferinta mici si medii, solutiile HD Executive fiind concepute pentru salile de consiliu si salile de conferinte de mari dimensiuni. Revolabs FLX  aduce acelasi factor de forma, acelasi aspect, acelasi sentiment la atingere si aceeasi calitate audio in intreaga companie, consolidand comunicarea si colaborarea din cadrul organizatiei.

 

O varietate de microfoane Revolabs sunt disponibile pentru a indeplini nevoile apelantilor, inclusiv microfon de rever purtat de o singura persoana, microfon omni-directional de birou care capteaza sunetul de la 6 pana la 10 participanti si un microfon directional pentru birou care permite captura audio de la 2-3 oameni. Sistemul Revolabs FLX inlocuieste necesitatea a doua birouri si a doua telefoane separate, din moment ce dailer-ul functioneaza ca un telefon pentru apeluri cu receptor si este de asemenea folosit pentru a initia apeluri de conferinta. Conversatiile private pot avea loc in orice moment pe parcursul unei apel de conferinta.

 

In plus fata de conferinta telefonica, apelantii pot utiliza Revolabs FLX ca interfata audio cu unitatea lor de video conferinta, furnizand aceeasi calitate de exceptie si libertate pentru apelurile video. Revolabs FLX este  compatibil cu toate marcile importante de sisteme de video conferinta. Cu sistemul Revolabs FLX, apelantii fara acces la Internet pot avea convorbirile inserate in sesiunile video in orice moment.

 

Tehnologia Bluetooth integrata in produs furnizeaza un singur echipament indiferent de ce tip de canal se foloseste. Revolabs FLX permite utilizatorilor sa se conecteze la difuzor si microfon prin Bluetooth-ul de la telefonul mobil sau de la computer. 

Solutii

Newsletter