Noutati

SAV INTEGRATED SYSTEMS prezinta in premiera NOUL Generator de semnal HD de la Gefen!

Bucureşti, 05 Aprilie 2011 – Sav Integrated Systems prezinta ultimele noutati de la Gefen. Specialistul in managementul semnalului va prezenta la Prolight+sound 2011 noul sau generator de semnal HD- Pattern din seria Gefen- Toolbox. Noul produs GTB-HD-SIGGEN este un echipament indispensabil pentru profesionistii din domniul AV. Acesta ajuta la evaluarea, calibrarea si testarea echipamentelor video cu intrari digitale de tip HDMI/DVI.

Prin multitudinea semnalelor de test disponibile, ofera posibilitatea analizei generarii de semnal digital. Gefen GTB-HD-SIGGEN  poate oferi imagini de test atat in format SD cat si in format HD.

Avantajele generatorului de semnal Gefen GTB-HD-SIGGEN sunt multiple. Printre acestea se numara: semnal de iesire  format HDTV cu rezolutie  de 1080p sau WUXGA 1920x1200; adancime de culoare selectabila : 8-bit, 10-bit si 12-bit ( Deep Color); spatii de culoare RGB 4:4:4, YCbCr ; analizarea  datelor  EDID din memoria display-ului la care este conectat; generare de semnal digital audio multi-canal; compatibil HDMI, HDCP si DVI; generator de semnal HDCP pentru verificarea compatibilitatii display-ului (semnal de test tip 40).

Designul fizic al unitatii este foarte compact si poate fi utilizat si manevrat cu usurinta in procesul verificarilor. Exploatarea este foarte usoara multumita design-ului ergonomic al panoului de control realizat cu butoane si lampi de semnalizare asociate acestora precum si din afisajul LCD pe doua randuri.

Gefen GTB-HD-SIGGEN  poate fi controlat prin interfata RS-232 sau telecomanda cu infrarosu.

Generatorul de semnal este solutia ideala pentru profesionistii video in testarea si calibrarea instalatiilor existente sau a celor noi.

Caracteristicile cheie presupun iesire video multi- format pentru video SD sau HD in analog si digital; furnizarea a 39 de baze de date de timp, 41 semnale de test predefinite si 4 modele de semnale de teste pentru analiza  de date; mod de verificare a compatibilitatii display-ului cu standardul HDCP  (semnal de test de tip 40)

GTB-HD-SIGGEN va fi disponibil din luna mai 2011 si poate fi achizitionat direct de la SAV Integrated Systems. GTB-HD-SIGGEN va fi prezentat in Frankfurt la Prolight+sound 2011 la acelasi stand cu Publitec in Sala 9, Standul A30.

In plus, Gefen va prezenta la Prolight+sound diverse noi produse care vor fi lansate pe parcursul anului 2011.Dintre acestea mentionam : noi produse pentru digital signage (distributie de semnal audio-video pentru retele de publicitate sau informare),o gama extinsa de produse destinate distributiei profesionale de semnal AV: matrici audio-video pentru semnal digital sau analogic, convertoare  de semnal si amplificatoare de distributie pentru semnale DVI, HDMI si HDSDI

Solutii

Newsletter