Noutati

Polycom® RealPresence® Immersive

 

Ai nevoie de un mediu de intalnire virtual care combina cea mai inalta calitate audio si video pentru o experienta la fel de reala ca cea din mediu cotidian. De asemenea, iti doresti sa fie suficient de simplu de utilizat pentru a nu fi nevoit sa telefonezi pentru asistenta IT.

Exista un singur raspuns: Polycom® - solutii captivante de teleprezenta.

 

 

Sali de conferinta. Prelegeri universitare. Tutoriale chirurgicale. Reuniuni de productie. Cu ajutorul solutiilor noastre de teleprezenta, conversatiile, ideile si perspectivele asupra problemei discutate se desfasoara la fel de usor de la o distanta mare, asa cum ar fi si daca ar fi toti participantii in aceeasi camera.

Privind „ochi in ochi" peste biroul virtual cu participanti la distanta. Vazand participantii in video HD si in marime naturala si auzind tot ce spun intr-un audio HD clar. Va simtiti ca si cum ati fi in aceeasi camera, nu la o mare distanta.

Aceasta este experienta captivanta Polycom.

 

Pur si simplu intrati si incepeti colaborarea ca si cum ati sta fiecare de o parte a mesei... si experimentati o claritate atat de reala incat o sa uitati distanta care va desparte.

Solutiile de teleprezenta Polycom ofera:

  • Tehnologie invizibila si calitatea video & audio ca de cinema.
  • Cel mai mic TCO si cel mai rapid ROI, cu costuri de lungime de banda reduse cu pana la 50% si design care minimalizeaza costurile modificarilor in camera.
  • Interoperabilitatea cea mai larga din industrie - comunicati cu aproape oricine, chiar daca ei folosesc alt sistem de teleprezenta, accesand prin intermendiul Microsoft® Lync® sau conectandu-va prin unul dintre milioanele de sisteme standard de video conferinte disponibile azi.

 

 

Folosind solutiile Polycom, va puteti bucura de experiente de teleprezenta captivante fara a fi nevoie sa administrati o retea complet diferita sau sa faceti training-uri in permanenta pentru a fi la curent cu noile protocoale. Cu o simpla interfata cu touch, utilizatorii pot rula propriile apeluri de teleprezenta Polycom, usurand povara resurselor limitate IT. Sau, cu servicii VNOC optionale, puteti externaliza in intregime administrarea si va puteti axa pe alte sarcini critice fara a pune in pericol importante intalniri executive.

 

Toate solutiile Polycom se bazeaza pe o tehnologii conforme cu standardele, deschisa, folosita si in alte solutii Polycom. Deci, aveti interoperabilitate variata si cuprinzatoare.

Solutiile de teleprezenta captivanta Polycom ofera:

  • Experiente de colaborare excelente - tehnologia va disparea, lasand utilizatorii sa se concentreze pe claritate si detalii
  • Cel mai mic TCO si cel mai rapid ROI, cu costuri de lungime de banda reduse cu pana la 50%. Polycom ofera experiente uimitoare fara a va creste bugetul.
  • Interoperabilitatea cea mai larga din industrie - comunicati usor cu sisteme video conform standardelor, clienti mobili, Cisco TelePresence Suites®, platforme UC ca Microsoft® Lync®, fara gateway-uri cu costuri si complexitate suplimentara.

 

Imaginati-va sa va intalniti fata in fata cu colegi, parteneri si clienti aflati la distanta, din orice parte a lumii, in marime naturala si claritate nemaipomenita video si audio, ca si cum ati fi in aceeasi camera. Solutiile de teleprezenta Polycom ofera exact acest lucru - o experienta adevarata, transparenta, care transforma intalnirile voastre intr-o sesiune de colaborare interactiva. Avand video si audio HD si o distributie a cotinutului extraordinara, intalnirea este la fel de naturala si reala ca si cum ati fi in aceeasi camera, astfel sistemul Polycom devine cel mai bun mod de a face o intalnire.

Utilizatorii beneficiaza de:

  • Experiente de colaborare excelente - continut video si audio atat de detaliat si clar incat veti uita ca nu sunteti in aceeasi camera
  • Mediu flexibil care se potriveste si intalnirilor normale, astfel ramanand spatiu pretios pentru sali de conferinte
  • Abilitatea de colaborare cu milioane de alte sisteme de imersie, sisteme de conferinte, desktop, tablete mobile si smartphone-uri.

 

 

 

Solutii

Newsletter