Noutati

NEC MD211G3

 

NEC Display Solutions Europe va lansa in scurt timp un nou display medical pentru diagnostic primar. NEC MD211G3 este un display alb-negru cu rezolutie 3MP, cu cea mai mare luminozitate din industrie, conectivitate de ultima ora si performante extraordinare. Este primul display din seriile NEC MD echipat cu Quick Screen QA.        

NEC MD211G3 este conceput pentru redarea imaginilor in cazul radiografiilor, CT, RMN si alte modalitati de imagistica medicala si contine un panou alb-negru NEC SA-SFT de 21,3 inci cu luminozitate, calitate a imaginii si acuratete ridicate. Curba DICOM calibrata individual din fabrica a display-ului foloseste un „look-up table" intern de 15.5 biti si poate fi controlata prin intermediul unui senzor integrat frontal sau printr-un senzor extern. NEC MD211G3 este primul monitor care are un sensor frontal recalibrabil si unul pentru lumina ambientala, care asigura concomitent conformitate GSDF dar si conformitate cu viitoarele normative DIN 6868-157.

Acest display continua sa sublinieze puternicul mesaj NEC cu privire la importanta asigurarii calitatii  prin caracteristicile unice numite „Quick Screen QA". Aceasta caracteristica permite asigurarea calitatii fara a necesita conectarea la PC. Testarea conformitatilor DICOM si generarea „test pattern" pentru asigurarea calitatii pot fi efectuate cu numai o apasare de buton. „Quick Screen QA" reduce timpul necesar activitatii de asigurare a calitatii  si sporeste gradul de acuratete al masuratorilor.

               Conectorul DisplayPort, sistemul „ambient light compensation" si suportul ajustabil pe inaltime cu functii ergonomice completeaza acest display remarcabil.

 

 

Solutii

Newsletter