Noutati

NEC MD461OR

 

NEC MD461OR

Solutii complete compatibile DICOM pentru salile de operatie

Experienta NEC Display Solutions Europe in display-uri de dimensiuni mari aplicabila in domeniul camerelor de control, in sfera solutiilor pentru industria medicala si a aplicatiilor privind fluxul operatiunilor, a condus la lansarea display-ului DICOM-compliant, cu protectie IP55 si conform standardului full CE-MDD - calitate excelenta a imaginii, conectivitate si performanta.

NEC MD461OR este un display de dimensiune mare - 46 inch - cu luminozitate ridicata, rezolutie full HD, special proiectat pentru aplicatiile necesare in mediul salilor de operatii. Caracteristicile calibrabile si compatibilitatea DICOM, protectia IP55 impotriva apei si prafului asigura o calitate a imaginii de incredere pentru vizionarea imaginilor medicale PACS alb negru, cat si color.

Pe langa setul complet de optiuni de conectivitate cum ar fi : DisplayPort, HDMI, DVI si video analog  , display-ul poate fi echipat cu un singur computer integrat (Small Board Computer) ce se introduce direct in partea din spate a ecranului pentru o folosire usoara. In combinatie cu un cart mobil optional, display-ul devine o unitate completa si portabila pentru utilizare in diferite locatii.

Carcasa display-ului este facuta special fara ventilator, fara componente mobile, pentru a reduce riscul de defectiune, fapt care este esential pentru aplicatiile critice din salile de operatie. MD461OR este disponibil de la sfarsitul lui martie 2012, iar computerul si cartul mobil optionale vor fi disponibile in al doilea semestru.

 

 

Solutii

Newsletter