Noutati

SAV Integrated Systems prezinta Solutii Green

Din ce în ce mai mult organizații și companii din întreaga lume se preocupă de protejarea planetei. S-au înființat grupuri de lucru, companiile desemnează responsabili dedicați reducerii consumului de energie și protejării mediului înconjurător, s-au alocat fonduri pentru cercetarea și dezvoltarea produselor verzi. În acest context Sav Integrated Systems SRL, în permanență preocupat de calitatea produselor și servicilor oferite clienților săi, aduce în atenția celor interesați cele mai noi subiecte și știri despre produsele verzi.

Indiferent ca doriți o soluție completă Audio-video sau sunteți interesați în utilizarea de echipamente cu consum redus de energie și care protejează mediul înconjurător puteți găsi în acest număr câteva idei.

1.      Nec Green Vision

Partenerul nostru NEC Display Solutions Europe GmbH s-a dedicat protecției mediului înconjurător, iar reciclarea și conservarea energiei reprezintă prioritățile strategice de top ale acestuia. Aflat într-un proce continuu de cercetare dezvoltare și în permanență în conformitate cu standardele internaționale, NEC Display vă propune o gamă variată de produse green.

Soluții de Proiecție Eco

Sav Integrated Systems vă propune gama de soluții de proiecție NEC, soluții dezvoltate în spiritual reducerii emisiilor de CO2 prin reducerea consumului de energie și printr-un management mai efficient la timpilor de stand-by.

Proiector Desktop NEC M-SERIES

Extrem de flexibil, proiectorul LCD profesional se adresează atât utilizării de câtre companii cât și instituțiilor de training și/sau învățământ. Calitățile ECO avansate permit reducerea costurilor operaționale fără a compromite calitatea și flexibilitatea. Proiectoarele M-Series permit realizarea de economii semnificative pe durata de viață precum și consum de energie redus:

·         Noi funcții de economisire a energie, Auto Eco Mode si 75% AV Mute setează noi standard în inovația ECO și asigură consum minim de energie.

·         Butonul Green AV Mute permite activarea acestor funcții de o manieră facilă. Funcția AV Mute reduce consumul de energie al lămpilor cu 75%.

NEC MultiSync EA222WMe

Monitoare Office care livrează o performanță ECO extraordinară și o calitate ridicată a imaginii. Cel mai bu concept ecologic, monitorul de 22’’ determină economii de energie de până la 50% prin comparație cu monitoarele clasice. Adaptate perfect aplicațiilor de office standard, NEC MultiSync® EA222WMe este primul display din lume care a primit distincția TCO Certified Edge Award pentru lipsa utilizării halogenului.

2.      Christie Digital

Christie Digital, un partener cu tradiție al SAV Integrated Systems, este sinugura companie din domeniul audio-video care a primit distincția Green AV Award în Mai 2010. Distincția Green AV Award recunoaște angajamentul companiilor în asumarea responsabilității sociale, sustenabilitate și protecția mediului.

Inițiativele partenerului nostru includ dezvoltarea de produse aflate printer cele mai eficiente în randamentul lumen/wat oferit în categoria proiectoarelor 3-chip DLP, dezvoltarea tehnolgiei de iluminare LED care este mai puțin dăunătoare mediului, reducerea consumului de energie per angajat cu 13%, reducerea emisiilor de carbon cu 41% și multe altele.

VIVID GREEN LCD PROJECTOR

Proiector multimedia de calitate ridicată, VIVID GREEN LCD PROJECTOR oferă posibilitatea rezlizării de prezentări multimedia în noua eră digital. VIVID GREEN LCD PROJECTOR setează standardele în soluțiile de display pentru săli de conferință, facilități de training și multe altele. Cu un design compact acesta poate fi mutat cu ușurință între camerele de training devenind o resursă importantă pentru companie.

Cu pâna la 3600 ANSI lumeni, VIVID GREEN LCD PROJECTOR determină redarea unor imagini de calitate excepțională pe display-uri de la 31’’ până la 300’’. Funcționalitatea unică ce combină corecțiile optice și electronice permit proiectarea unei imagini perfect pătrată și fără distorsiuni.

3.      Crestron Green Light Product Line

Linia de produse Crestron Green Light oferă o gamă variată de soluții de control al luminilor pentru case, clădiri comerciale, campusuri universitare, hoteluri și alte facilități. Pentru un system de management complet, Crestron HVAC si tehnologia de control a climatizării oferă o soluție completă friendly environment.

Crestron Green Light® architectural dimming și produsele tip switching sunt dedicate controlului luminilor în clădirile de birouri, depozite, parcări, baze sportive și orice alte facilități unde este necesară centralizarea controlului.

Cu o gamă largă de mărimi și confuirații posibile fiecare sistem de iluminare CRESTRON Green Light poate fi adaptat pentru a se integra în orice situație.

Funcții de bază includ un ceas ce permite programarea evenimentelor la apus și răsărit și capabilități de conservare a energiei (inchiderea luminilor determinată de senzori, iluminarea zonelor critice în caz de urgență etc.).

Solutii

Newsletter