Noutati

MultiSync® V551

 

 

 

 

MultiSync® V551 este  cel mai bun produs din segmentul entry level.  Acest display dispune de  boxe integrate si noul NEC dual slot. O aliniere impresionanta de interfete incluzind: Display Port, DVI daisy chain si LAN cu SNMP.  V551 ofera functionalitati si performanta imbatabila pentru utilizatorii exigenti.

 

 

MultiSync® V551 ofera caracteristici unice. Displayul poate fi calibrat hardware si ofera numeroase caracteristici OSD facand usoare si convenabile atat instalarea cat si operarea. Alerta prin email este ultima inovatie NEC ce permite informarea in mod automat  a utilizatorului prin intermediul emailului in cazul in care apar probleme cum ar fi supraincalzirea sau gradul de luminozitate necorespunzator.

 

 

Optiunea dual slot ofera flexibilitate prin solutiile variate de sloturi de la interfata HDSDI la cea de PC incorporat, media playere si tunere.Dual slot inseamna ca display-ul este capabil sa accepte si formatul NEC original si noul format standard OPS (cu un adaptor pe care NEC il furnizeaza ca si optiune).

 

 

Solutii

Newsletter