Noutati

Ultimele Noutati de la Crestron!

SAV Integrated Systems aduce in prim plan ultimele noutati in domeniul automatizarii si sistemelor de control propuse de catre Crestron!

 

Crestron Mobile Pro®

Imagineaza-ti ca iti folosesti iPhone®-ul ca telecomanda pentru sistemul multimedia sau pentru a controla toate luminile din casa. Crestron Mobile Pro ofera o interfata touchpanel Crestron cu aspect profesional chiar pe popularul Apple® iPhone sau iPod Touch®, activand o serie de capabilitati de control customizabile.

Crestron Mobile Pro transmite informatiile direct sistemului de control fara a fi nevoie de alte software-uri sau servere externe. Cu o simpla apasare pe ecran se poate ajusta volumul, selecta filmul, muzica sau postul TV, nivelul de iluminare al camerei sau chiar temperatura. Folosind reteaua Wi-Fi locala sau 3G si EDGE, controlul total este la degetele tale.

Controlati locatii multiple cum ar fi : resedinta, casa de vacanta si biroul dintr-o singura interfata grafica intuitiva ce ofera statusul in timp real al temperaturii din camera, nivelului de lumina, pozitiei umbrei, volumului si al datelor media inclusiv album, melodie si artist.

Locatiile noi se pot adauga usor, deschizand pagina „Connections" de pe iPhone iar butoanele customizate, graficele si textul dinamic pot fi adaugate de catre instalator. Update-urile sau schimbarile din cadrul programului de control sunt trimise automat catre iPhone cand Crestron Mobile Pro este lansat.

Cu o galerie mare de gadget-uri ce le ofera Crestron Mobile Pro poti avea in palma controlul mobil complet.

 

CAPTURE-HD

 

capture hd

Sistemul de captura HD de la Crestron raspunde apelului pentru o solutie destinata conferintelor si prelegerilor, usor de instalat astfel incat o intreaga facultate sa o poata folosi, cu preturi reduse pentru a fi utilizata la scara larga in campusuri de orice marime sau in corporatii. Capture HD ofera o solutie simpla si eficienta end-to-end pentru inregistrarea, post-procesarea, distribuirea on-line, si vizionarea de la distanta pentru prezentari sau materiale de curs. Indeajuns de flexibil pentru a se potrivi cerintelor oricarui flux informational fie ca este vorba de liceu, universitate sau companie, Capture HD conduce procesul educational catre o eficienta sporita si catre utilizarea resurselor la un randament ridicat si la cel mai bun raport calitate/costuri.

Capture HD  ofera o solutie foarte simpla si facila pentru inregistrarea prelegerilor din clase si a prezentarilor AV. Chiar daca este instalat singur sau in reteaua institutiei, Capture HD poate fi integrat usor in clase, amfiteatre, laboratoare sau sali de conferinta. Acesta permite instructorilor sa predea si sa prezinte folosind dupa cum doresc resurse multimedia  inclusiv filme HD, computere sau table de scris. Fara a fi nevoie de un instructaj special, Capture HD inregistreaza prezentarea completa in HD 1080p si o salveaza in format de inalta calitate H.264 pe un stick USB sau pe un server in retea.

 

Backboxes/ Doze de Perete

 

Universal compatibile, dozele de perete de la Crestron asigura reducerea timpului de instalare prin fiabilitate crescuta si adaptabilitate la o gama larga de dispozitive, inclusiv noul Crestron in-wall iPad docs si Excite 5.25" si 6.5" in-wall boxe.

Noile Backboxes au fost create pentru folosire in scopuri multiple si reprezinta o solutie ce poate fi folosita dincolo de granita, in orice teritoriu.

Mai mult, daca un end-user si-a instalat o tastatura si doreste sa o upgradeze la ultimul model de touch screen Crestron, schimbarea se face fara efort cu ajutorul noilor backboxes, nefiind necesara nicio munca suplimentara.

Cele doua noi modele: BBI-UNIV-A si BBI-UNIV-B sosesc in doua marimi pentru a fi compatibile cu produsele din gama Crestron; proiectarea de case inteligente asigura o fixare stabila si sigura.

Specificatiile de instalare necesita o montare in interiorul peretelui; dupa ce s-a realizat cablarea, carcasa poate fi fixata in perete iar dupa realizarea acestei etape, echipamentul (touch screen, Ipad etc.) se prinde in cleme si poate fi asigurat cu suruburi in fibra minerala.

Solutii

Newsletter