Noutati

Product of the Month!

GTB-HD-1080PS

Scaler ToolBox HD 1080p Gefen

Ajusteaza video pentru a fi compatibil cu rezolutia nativa a oricarui dispay conectat

 

 

Dispuneri mixte la rezolutii diferite in instalarea voastra:

 • Scaler ToolBox HD 1080p Gefen va mari sau scadea automat orice semnal HD pentru a intruni rezolutia maxima suportata de displayul HDTV. In loc de a reduce rezolutia totala a aplicatiei voastre pentru a se potrivi cu displayul cu rezolutia mai mica, puteti distribui semnale perfecte 1080p/60 si sa le reduceti numai pentru displayuri individuale.

 

Setari automate si manuale pentru randamentul rezolutiei

 • Din meniul de scalare puteti seta manual rezolutia sau sa lasati GTB-HD-1080PS sa se ajusteze automat la proprietatile displayului.

 

Compatibilitati DVI/HDCP/HDMI:

 • GTB-HD-1080PS este total compatibil cu HDCP! Merge si cu HDMI si cu surse si displayuri DVI. De exemplu puteti trimite continutul vostru 1080p/60HD de pe playerul BluRay la proiectorul DVI si in paralel continutul audio digital la receiverul AV. In acelasi timp, puteti trimite grafica DVI-D de pe computer impreuna cu sunet la setul HDTV. GTB-HD-1080PS va converti automat rezolutia VESA initiala intr-un format potrivit HDTV.


Trecerea la filme adevarate 1080p:

 • Pentru cele mai bune prezentari video, asemenea filmelor la cinema, o functie de trecere a ratei de cadre interschimbabila va permite un transfer de 1080p/24Hz de la surse HDMI. Aceasta inseamna evitarea problemelor datorate ratei de conversie a cadrelor.

 

Motor de scalare total ajustabil:

 • In afara rezolutiei si frame-rate-ului, GTB-HD-1080PS permite ajustarea modului Imagine, a contrastului, luminozitatii, acuratetii, saturatiei, ratei aspectului, tonurilor de culoare si culorilor primare.

 

Suportul de rezolutie 2K

Cu o rezolutie ajustabila pana la 2048x1080 pixeli (2K), Scaler ToolBox HD 1080p Gefen suporta chiar si rezolutia nativa a celor mai noi displayuri 2K.

 

HDMI 1.3: Deep Colour Support

 • GTB-HD-1080PS opereaza pe o lungime de banda de pana la 225 MHz, suportand culori profunde HDMI de pana la 12 biti YcbCr pentru a livra culori uimitoare displayului vostru.

 

Instalare flexibila:

 • Datorita designului sau inovator GTB-HD-1080PS poate fi usor instalat in spatele displayurilor, in dulapioare, sub mese sau direct pe perete fara a necesita alt hardware de montare.

 

 

 

Control flexibil:

 • Pentru o integrare eficienta, usoara si flexibila, GTB-HD-1080PS poate fi controlat cu ajutorul butoanelor montate in partea sa din fata, telecomenzii cu infrarosu (vanduta separat) folosind meniul de pe ecran. Un receiver cu infrarosu extern (vandut separat) poate fi conectat la portul de infrarosu al dispozitivului. Prin intermediul RS-232, GTB-HD-1080PS poate fi folosit si de sisteme de control al camerei de tip Crestron.

 

Upgradabil pe teren:

 • Software-ul GTB-HD-1080PS poate fi upgradabil, chiar si pe teren, prin intermediul portului RS-232. Odata ce sunt necesare updatari, acestea vor fi disponibile prin Gefen.

 

Suporta HD-Audio pentru semnalele voastre HD-Video:

Avand latime de banda mare a intrarilor si iesirilor HDMI, Scaler ToolBox HD 1080p Gefen suporta chiar si Dolby Digital (AC3), Dolby TrueHD, dts HD Master Audio si pana la 8 canale de LPCM digital Audio.

 

Flexibilitate audio:

 • In afara de audio peste HDMI, GTB-HD-1080PS ofera intrari si iesiri pentru audio digital pentru TOSLink si S/PDIF, permitand combinarea semnalului DVI cu cel audio sau sa scoata audio in paralel cu un receiver AV separat. Pentru ajustarea sincronizarii AV pentru intrarile AV, GTB-HD-1080PS are integrat un Delay audio digital ajustabil. Pentru sunetul HDMI ofera chiar HDMI 1.3 automat, ajustari Lip-Sync cu surse Lip-Sync.

 

Caracteristicile modului standby:

 • Cand nu este folosit noul dispozitiv intra automat in standby pentru a preveni consumul excesiv de curent.

 

Procesarea latentei scazute:

 • Cu o intarziere mai mica de un cadru, dispozitivul poate fi folosit chiar si la aplicatii de genul jocurilor, sau live cand latenta scazuta este necesara.

Solutii

Newsletter