Noutati

ARTHUR HOLM

Universitatea din Kuweit este o institutie cu 4 colegii infiintata in Octombrie 1966.

Misiunea institutiei este de a continua dezvoltarea si diseminarea cunostintelor, in plus fata de dezvoltarea resurselor umane nationale pentru a crea lideri constienti de mostenirea nationala si nevoile viitoare.

Universitatea lucreaza in colaborare cu alte institutii academice cu misiuni similare pentru a intari principiile nationale, arabe si valorile si principiile islamice, prin diseminarea de cunostinte, cercetare stiintifica, dezvoltarea si investirea in resurse umane, atingand astfel excelenta si distinctia in educatie, cercetare stiintifica si servicii comunitare, prin utilizarea de tehnologii de ultima ora.

De curand, prestigioasa Universitate a ales monitoarele ARTHUR HOLM Dynamic 2 pentru modernizarea salii de conferinte.

Universitatea a initiat acest proiect in ideea unei sali de conferinte mai ample care urma sa acomodeze conferinte  cu mai multi participanti. Luand in calcul acest plan de renovare s-a decis achizitionarea celei mai noi tehnologii care sa nu impuna schimbari arhitecturale majore pentru sala de conferinte.

Una dintre principalele probleme era inaltimea tavanului care nu permitea un ecran suficient de mare care sa furnizeze lizibilitate avand in vedere distanta mare de vizualizare. In acel moment comitetul tehnic al Universitatii a decis sa utilizeze monitoare pe masa de conferinte. Cunoscand noua gama exclusivista de monitoare retractabile silentioase Arthur Holm, Universitatea a optata ca aceste monitoare elegante sa fie integrate in masa de conferinte.

Monitoarele Arthur Holm au fost ridicate, coborate, inclinate la 20 grade prin apasarea unui buton, fiind complet ascunse vederii in interiorul mesei de conferinta, astfel incat, atunci cand nu sunt necesare, stau coborate furnizand participantilor o vizualizare neobstructionata a salii si un spatiu propice intalnirilor.

Localizata intr-un spatiu cu suficienta lumina naturala, fara luminozitate orbitoare, camera a fost conceputa pentru a gazdui 33 de persoane si a fost echipata cu o masa care a fost special proiectata si realizata, integrand perfect monitoarele.

 

Solutii

Newsletter