Noutati

SAV Integrated Systems prezinta DIGIFOX Selector Software!

Digifox selector software este ajutorul de care ai nevoie pentru a imbunatati experienta din magazin a clientilor tai, oferind cel mai bun sfat posibil cu privire la un anumit produs.

Va va ajuta pe dvs. si pe clientii dvs. in luarea deciziilor complexe intr-un mod foarte lejer, furnizand in acelasi timp departamentului de marketing si vanzari instrumentele necesare pentru un marketing sofisticat in-store.

Convenabil pentru clientii dumneavoastra!

Selectorul este utilizat de clientii dvs. pentru a gasi produsul corect. Este util in special atunci cand exista o serie de produse similare cu diferente la nivel de detaliu. Cu un meniu user-friendly selectorul ghideaza clientii printr-o gama de produse. Selectorul ii ghideaza nu numai catre produsul cautat, ci si catre produse complementare, furnizand informatii detaliate despre produse si despre localizarea lor in raft.

Convenabil pentru dumneavoastra!

Selectorul este usor de utilizat si de catre dvs. ca retailer. Continutul selectorului poate fi administrat facil prin intermediul unui sistem de continut user-friendly. Este posibil sa administrati un singur selector, un grup de selectoare sau chiar o baza intreaga de selectoare instalate. Nu trebuie sa vizitati magazinul in care selectorul este instalat, administrarea putand fi realizata de la distanta. Cand selectoarele sunt conectate la Internet, actualizarile se realizeaza automat de la distanta, cand nu sunt conectate, actualizarile se realizeaza prin intermediul unui stick USB.  Puteti folosi selectorul pentru a va informa si instrui personalul cu privire la multitudinea produselor pe care le comercializati. Personalul local poate utiliza sistemul in relatia cu clientii : selectorul nu face nicio greaseala, cunoaste toate produsele si spune numai adevarul.

Bun pentru afaceri!

Selectorul este ca un magnet pentru clienti si un motor pe injectie pentru rezultatele din vanzari. Clientii gasesc imediat ceea ce isi doresc, plus alte produse necesare. Economisiti timp si personal. Daca selectorul nu este utilizat ca suport in cautare, poate fi utilizat ca instructor si poate arata filme demo. Selectorul poate fi utilizat pentru a indruma clientii catre produse speciale, oferte sau alte lucruri pe care dvs. le doriti. Datorita sistemului de administrare ingenios puteti scoate in fata produsele care trebuie scoase din depozit. Pe scurt, beneficiile sunt numeroase, posibilitatile nelimitate. Va rugam contactati echipa noastra de vanzari pentru o informare compelta privind posibilitatile nelimitate.

Bazat pe hardware ProDVX

Selectorul Digifox poate fi folosit cu monitoarele din seria ProDVX Osprey MPC. ProDVX Osprey MPC este un Panel avansat din metal. Este foarte subtire, iar carcasa metalica deosebita atrage toate privirile. Aceasta serie este echipata cu  panouri TFT industriale si ecrane touch. Osprey MPC este o alegere excelenta pentru semnalizare digitala, chiosc informativ, sistem video si automatizari industriale.

Solutii

Newsletter