Noutati

SAV Integrated Systems prezinta Arthur Holm! Studiu de Caz – Senatul Mexicului

Arthur Holm este un brand european care combina in mod inteligent designul cu materiale de exceptie si solutii electronice si mecanice ingenioase. Creat ca rezultat al colaborarii dintre Europa de Nord si Europa de Sud, este recunoscut in prezent ca lider de piata in aplicatii corporate, devenind un semn distinctiv in majoritatea companiilor si institutiilor.

Produsele ARTHUR HOLM au fost instalate printre altele si in Forumul Economic Mondial din Elvetia, Senatul Mexicului, la Universitatea si Consiliul Ministrilor din Kuweit, in Ministerul Apararii din Germania, la Banca Centrala a Spaniei si in Hotelul Tivoli din Danemarca.

STUDIU DE CAZ- Senatul Mexicului

195 de ecrane ARTHUR HOLM sunt instalate in noua cladire care gazduieste Senatului Mexicului. Fiecare monitor este dotat cu un ecran touch si are incorporat un sistem de votare, microfon, boxe, sistem biometric si doi conectori USB.

In noua cladire, ecranele ARTHUR HOLM joaca un rol important deoarece pun la dispozitia senatorilor cea mai noua tehnologie in armonie perfecta cu planificarea si designul spatiului, putand fi ascunse in interiorul mobilierului cand nu sunt utilizate, ajutand astfel la optimizarea spatiului si lasand birourile liberele, neobstructionate.

Senatul are un stil sobru ,modern si functional.

Fiecare din cele 128 de birouri este echipat cu un PC si un ecran ARTHUR HOLM care apare si dispare din mobilier la simpla apasare a unui buton. Fiecare birou are conexiune wireless si retea interna. Spatarul scaunelor poate fi mutat inainte/ inapoi si de asemenea poate fi inclinat.

Sistemul electronic de votare este proiectat pe un ecran central de mari dimensiuni, iar cand rezultatele nu sunt vizibile, este vizibil steagul Mexicului.

Carcasa desktop-ului furnizata de ARTHUR HOLM a fost realizata special pentru a integra sistemul de votare, cititorul de amprente, 2 porturi USB, boxa si microfonul.

Pentru Senatul Mexicului, ARTHUR HOLM a proiectat si dezvoltat o solutie personalizata in totalitate. Monitorul are dimensiunea de 12" cu rezolutie XGA si ecran touch; a fost integrat intr-un bloc sofisticat de aluminiu mecanizat si anodizat, permitand o inclinare de 20 grade cand utilizatorul se afla in pozitie de lucru. In interiorul biroului, pentru fiecare utilizator, exista un PC.

Solutii

Newsletter