Noutati

Un Nou Parteneriat de TOP!

Bucuresti, 11 Octombrie 2011 - SAV Integrated Systems anunta incheierea unui nou parteneriat de top. Acordul semnat cu Arthur Holm, parte a companiei spaniole Albiral, aduce in portofoliul companiei produse din sfera monitoarelor profesionale de calitate ridicata si design deosebit.

Arthur Holm realizeaza un design deosebit pentru aplicatiile la care ergonomia, tehnologia si calitatea sunt de nelipsit. O gama profesionala de produse ale caror design si materiale se armonizeaza pentru a crea monitoare de ultima generatie.

Un monitor profesional Arthur Holm afiseaza cea mai buna imagine totodata avand un design de exceptie, la o calitate de neegalat. Arthur Holm are la baza peste 40 de ani de dezvoltare si inovare continua.

Arthur Holm isi are originile legate de designerul  danez de mobilier Jorgen Jensen care a fost o personalitate activa in anii '60 -'70. Arthur Holm este rezultatul combinarii traditiei scandinave de design cu emotia, creativitatea si flexibilitatea spaniola. Compania ofera solutii elegante si in totalitate versatile cand vine vorba de personalizare 100%.

Produsele Arthur Holm sunt mai eficiente, ajuta la optimizarea spatiului si imbunatatesc comunicarea aducand cele mai noi tehnologii la masa intalnirilor si in salile de conferinta. Gama patentata Dynamic este deja prezenta in majoritatea spatiilor prestigioase de intalniri din intreaga lume, contribuind la diminuarea distantelor culturale si geografice, creand medii unice.

Dynamic

Produsele Dynamic contribuie la crearea zonei perfecte pentru intalniri. Ecranul este vizibil doar cand este necesar si se retrage in suprafata mesei cand nu este utilizat, masa nu este astfel obstructionata de niciun alt element, totul  prin intermediul unei singure atingeri a unui buton sau cu ajutorul telecomenzii.

Solutii exclusiviste, elegante, inteligente, realizate din aluminiu solid si otel inoxidabil, proiectate luand in considerare nevoile instalarii : instalare facila si instrumente pentru  diagnostic si control la distanta.

Gama patentata de produse ofera o pozitie de lucru naturala si imbunatatita din punct de vedere ergonomic fara a ascunde sau a incomoda ceilalti participanti.

Datorita unui sistem de glisare rapid si silentios, monitoarele pot fi retractate cand nu sunt utilizate si, optional, pot fi accesorizate cu touch screen, microfoane motorizate goose neck si camera incorporata.

Dynamic 1

Monitoarele retractabile Dynamic 1 au miscari verticale si sunt disponibile in varianta de 15" sau 17", format 4:3 si varianta 17", 19" si 23" widescreen. Optional, monitoarele sunt de asemenea disponibile cu touch screen, camera si sistem de conferinta audio incorporat.

Carcasa poate fi de asemenea personalizata adaugand conectori USB sau orice alte elemente utile.

Dynamic 2

Monitoarele retractabile Dynamic 2 au miscari verticale si orizontale pentru a crea unghiul de vizualizare perfect si pentru a limita inaltimea ecranului prin inclinarea acestuia la maxim 20 de grade. Produsele Dynamic 2 sunt disponibile in variantele de 12", 15" si 17" format 4:3 si  17", 19" si 22" widescreen.

Static

Monitoare profesionale si elegante destinate prezentarilor sau afisajului digital.

Static are o rama eleganta din otel inoxidabil si un panou cu rol de protectie din sticla, cu margini negre. Cu designul sau subtire monitorul ocupa un spatiu foarte mic si incape pe diverse console de perete si standuri. Ca alternativa, gama de produse Static poate fi furnizata cu un PC intern fara ventilator incorporat si cu touch screen.

Monitoarele Static sunt disponibile ca standard in urmatoarele dimensiuni: 32", 37", 42", 46", 55" si 70". Formate mari pot fi furnizate la cerere.

In sali de intalniri si conferinta, reprezinta complementul ideal pentru gama de produse Dynamic deoarece se potrivesc cu designul interior exclusivist. In holuri de intrare ofera o primire calduroasa vizitatorilor, fiind integrate armonios cu designul interior.

Drop

Monitoarele Drop au fost proiectate pentru o instalare facila pe perete avand un dispozitiv de ancorare si un monitor clip-on pentru o instalare fara probleme. Planifici sau iti faci spatiul in perete si plasezi monitorul. Rama monitorului este disponibila in varianta otel inoxidabil, aluminiu sau sticla si este oferita cu un dispozitiv de ancorare din sticla galvanizata. Sunt disponibile in variantele de 8.4", 10", 12", 15", 17" si 19" si, de asemenea, in formate widescreen la cerere; optional pot fi furnizate cu touch screen si cu un PC industrial fara ventilator incorporat.

Rise

Monitoarele Rise sunt ecrane de mici dimensiuni pentru instalare directa pe perete. Sunt realizate din otel inoxidabil, aluminiu sau cu o rama din sticla.

Acolo unde este necesara afisarea de informatii si nu exista optiunea instalarii in perete, solutia perfecta este reprezentata de gama Rise de la Arthur Holm.  Acest monitor compact este un monitor de sine statator cu alimentare externa.

Sunt disponibile in variantele de 8.4", 10", 12", 15", 17" si 19" si de asemenea in format widescreen la cerere; optional pot fi furnizate cu touch screen si cu un PC industrial fara ventilator incorporat.

Produsele ARTHUR HOLM au fost instalate, printre altele, si in Forumul Economic Mondial din Elvetia, Senatul Mexicului, la Universitatea si Consiliul Ministrilor din Kuweit, in Ministerul Apararii din Germania, la Banca Centrala a Spaniei si in Hotelul Tivoli din Danemarca.

Solutii

Newsletter