Noutati

Incearca ProDVX Media Players!

SAV Integrated Systems prezinta Linia de Media Playere Digitale!

Capabile sa redea fisiere media in aproape toate formatele posibile de la CF la SD sau de pe produse selectate, chiar si de pe hard diskuri, acestea vor reda mesajul tau clar si la momentul potrivit. Rezolutia inalta, chiar si cea Full HD nu reprezinta o problema.

ProDVX Media Player F250 HD

Disponibil din trimestrul patru al anului acesta, noul ProDVX F250 HD te va impresiona. Din aceeasi familie cu F100 si F150, ProDVX F250 HD va avea aceleasi functii ca si ProDVX F150, ba chiar mai multe, de tipul Full-HD playback al fisierelor media. O interfata user friendly te va ghida prin toate facilitatile. Telecomanda iti permite sa pornesti orice fisier de pe un SD card de inalta viteza sau de pe un stick/disk USB. ProDVX F250 HD este usor de actualizat.

Aveti posibilitatea de a schimba cardul SD, dar puteti si copia fisierele de pe orice stick USB sau hard disk USB extern direct pe cardul SD. Conectivitatea la display-uri  care suporta VGA, Composite sau HDMI face din ProDVX F250 HD un produs accesibil, comparativ cu alte aparate mult mai scumpe.

Va rugam contactati echipa noastra de vanzari pentru a primi cotatii personalizate si pentru a rezerva ProDVX F250 HD - ul dumneavoastra.

ProDVX Media Player F101 HDn

Cand schimbarea continutului pe plan local nu este o optiune pentru proiectul dumneavoastra, alegeti ProDVX F101 HDn. Acest player este asemanator cu ProDVX F250 HD, dar acum cu capacitati de retea de pana la 100 Mbps. ProDVX F101 HDn se poate conecta la serverul dvs. FTP si poate descarca continutul la momente programate. Acesta foloseste un card CF de mare viteza ca mediu de stocare si poate fi echipat cu butoane touch-senzor optionale si un senzor PIR.

Va rugam contactati echipa noastra de vanzari pentru a primi cotatii personalizate si pentru a primi informatii despre accesibilitatea ProDVX F101 HDn.

ProDVX Digital Signage Player F1000

La inceputul anului 2012, Digit va introduce playerul Digital Signage ProDVX F1000 cu caracteristici de programare avansata. Mai multe detalii vor fi oferite in newsletterele viitoare si pe site-ul nostru.

Va rugam contactati echipa noastra de vanzari pentru a ne informa in legatura cu planurile dumneavoastra legate de Digital Signage si pentru a fi inclus in lista noastra de comunicari pentru toate noile ProDVX F1000

Solutii

Newsletter