Noutati

Polycom - cum sa reduci costurile de transport?

Un studiu realizat recent de Coleman Parkes Research in randul a 400 de directori din Europa arata o nevoie crescuta de colaborare video fata in fata pentru o productivitate ridicata, micsorarea costurilor de transport si obtinerea unui echilibru munca - viata.

Studiul scoate la lumina contrastul intre scaderea valorii si cresterea folosirii calatoriilor de afaceri precum si insatisfactia managerilor fata de curentul calatoriilor intensive ca model de conducere a sedintelor. Video conferintele si teleprezenta - solutii de la Polycom, imbunatatesc productivitatea, reduc cheltuielile de transport, perturbarea si stresul.

Heineken, unul din cei mai mari producatori de bere din lume, raportat la volumul vanzarilor si profitabilitate, a beneficiat de  sistemul de video conferinta de la Polycom - si a realizat  reducerea cheltuielilor si propulsarea productivitatii.  "Heineken, ca organizatie globala, cu activitate de 24 de ore, colaboreaza continuu la procesul de productie, produse si operatiuni noi", afirma Ed Kroes, consultant tehnologic la Global Business Process and Technology. „Cu ajutorul solutiilor Polycom pentru conferinte si video conferinte eficienta sedintelor a crescut. Ca rezultat, am reusit sa economisim resurse necesare transportului si am crescut productivitatea angajatilor. "

Concluzii importante:

  • Jumatate (51%) din toate zborurile de afaceri pe distante scurte, interne, efectuate de directori au fost pentru intalniri periodice.
  • O treime (33%) afirma ca multe intalniri la care participa se pot desfasura prin video conferinta.
  • 4 din 10 (40%) raporteaza sosiri intarziate pentru o medie de 2,5 intalniri pe an din cauza intarzierilor de calatorie.
  • Aproape o treime (30%) din directori au petrecut trei saptamani in afara biroului in 2010 datorita calatoriilor de afaceri.
  • Un sfert din cei intervievati sunt stresati din cauza zborului cu avionul.
  • Unul din 10 a afirmat ca au ratat o aniversare a nuntii si o proportie egala a ratat aniversarea copilului.

Solutii

Newsletter