Noutati

Crestron, partener SAV Integrated Systems, va prezinta ultimele noutati!

Cei de la Creston au fost incantati sa plece acasa de la premierea anuala AV Technology End-User cu doua trofee. Crestron Mobile Pro® G App pentru Apple iPad® a castigat premiul pentru cea mai buna aplicatie pentru mobile de gestionare a sistemelor AV, in timp ce ADMS Intermedia Delivery SystemTM a fost selectat ca cea mai buna inovatie User-Friendly.

In anul inaugural, Premiile AV Technology End-User recunosc valoarea producatorilor care raspund si anticipeaza nevoile utilizatorului final. Alegerea castigatorilor s-a fcut prin urmarirea unor factori ca: usurinta utilizarii, fiabilitatea, impactul global si rata de intoarcere a investitiei. Cei care au decis la cine se duc premiile au fost: Phil Hippensteel, doctot la Penn State University, Jan Ozer de la Streaming Media si autor a 11 carti, Steve Cunningham de la USC Thorton Scoala de Muzica si Christopher Maione, CTS-D la Christopher Maione Associates.

48 de canale audio HD trimise la 74 zone de difuzoare printr-un singur cablu CAT5. Cu tehnologia revolutionara Sonnex, 1 fir audio ce livreaza toata tehnologia este simplu.

 Zilele in care trageam fascicule de cabluri prin pereti au trecut de mult. Sonnex distribuie si controleaza 48 de canale audio printr-un singur fir STP. Pentru instalatii mai mari de 8 zone se adauga un extensor mai degraba decat un rack central. Singura conexiune necesara este cea realizata cu un cablu CAT5. Adauga pana la 8 extensoare pentru un total de 74 de zone cu 24 de surse. Toate firele difuzoarelor sunt locale asa ca timpul, cheltuiala si trasul de ele sunt rezolvate. Rezultatul? Numarul de proiecte pe care il realizezi va creste de la luna la luna - lucru ce se traduce prin faptul ca vei avea mai multi bani in cont.

 onCueTM Basic Presentation Controller

O solutie de control de prezentari foarte simpla si economica pentru clase de scoala si mici sali de sedinte.

Simplu, cu control de incredere se poate gasi la onCue Basic Presentation Controller de la Crestron®. Ideal pentru educatia primata, clase si sali mici de conferinta onCue asigura o tastatura compacta, montata pe perete (BPC-8) cu 8 butoane ce controleaza un proiector, un ecran plat sau un dispozitiv sursa.   Crestron onCue poate fi configurat pentru a controla o camera de prezentare echipata cu un dispozitiv de afisare, un ecran cu motor de ridicare si un DVD player.

 

 

Solutii

Newsletter